[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2271″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

Me teimme sen taas! Lisävalovertailu 2021-2022:  Noin 140 erilaista lisävaloa kuvattu yhden yön aikana!

Nykyaikaisella led- lisävalolla ei enää roiskita valoa mihin sattuu. Paljon on siis tapahtunut kehitystä parin vuoden aikana . Monet aikaisemmat led-lisävalot ovat olleet monesti toteutukseltaan ” paljon valoa ulos vailla päämäärää”. Tämä näkyy ongelmana sellaisissa valoissa, jossa valokeilan kuvio on pyöreä, tai ainakin korkea ja varsinkin henkilöautojen lisävalojen asennuskorkeuksissa. Korkea valokeila työntää valoa liikaa lähialueelle ja suuntaamalla keilaa ylemmäs se saattaa ampua kokonaan  valokeilan irti tienpinnasta . Vaikka optiikaltaan hyvin suunniteltuja valoja on ollut markkinoilla jo muutaman vuoden ajan,on  varsinkin tälle 2021-2022 valokaudelle tullut paljon mahtavia uutuuksia. Tankovalo, Led -ramppi, lisävalopaneeli, millä nimellä sitten kukin haluaa lisävaloa  kutsua;  tämän tyypin valonheittimet ovat  kokeneet uudistuksia myös muotoilussa. Yksi tärkeä ominaisuus on lisävalon ns. kehyksetön linssi, jossa valon nk. lasi on samassa tasossa valon etupinnan kanssa. Tämä auttaa todella paljon lasin aukipysymisessä lumisateessa verrattuna valoon, jossa lasi on upotettuna jolloin se muurautuu lumisateessa helposti umpeen. Jokaisella ajoneuvon kuljettajalla on toki omia mieltymyksiä mitä lisävaloltaan haluaa, mutta jos kyseessä on henkilö / pakettiauton omistaja, nämä ovat yleisimmät toiveet: Valo pitäisi olla pieni ja siro, tai ajoneuvon yleisilmeesen sopiva ja valokeila sopivan leveä, mutta ei liian korkea, mielellään huomaamaton uppoasennus. Kuorma-autoissa taas itse valon koolla ei monesti ole väliä, mutta toiveena on riittävän leveä valokeila. Seuraavassa suosittelemme valovertailun,  oman näkymyksemme ja kokemuksemme mukaan lisävaloja eri käyttökohteisiin. Näillä vaihtoehdoilla onnistut varmasti, unohtamatta että valovalikoima on supersuuri kokonaisuudessaan ja käsittää paljon muitakin valoja kuin tässä mainitut vaihtoehdot. Huom. valot eivät ole ”paremmuusjärjestyksessä”, mutta keskenään vertailtavissa valovertailukuvissa, jossa voit arvioida sinulle parhaan lopputuloksen.

Henkilö- ja pakettiautot, normaali asennus rekisterikilven päälle.

Leveä ja matala valokeila yhdistettynä pitkään kantamaan:
Walonia Horizon
Walonia Prime
Walonia Contrast SC
Walonia Luna 530
Lazer Linear-sarjan paneelit
Optibeam Super Captain Dual
Strands Siberia-sarjan paneelit
Obtibeam Savage-sarjan paneelit
Rigid SR-sarja
Nordic Lights Mirage
K27 Curveye 523

Kattoasennukseen kaikki ajoneuvot:
Walonia Glypto
Walonia Luna-sarjan paneelit
Lazer Linear sarjan paneelit
Obtibeam Savage-sarjan paneelit
Lazer Triple-R-sarjan paneelit
Nordic Lights Mirage

Uppoasennuspaketit rekisterikilven alle:
Walonia Horizon
Walonia Prime
Walonia Contrast
Hella Lightbar
Lazer Linear 12 ja 18
X-Vision Genesis 600
Lazer Triple-R 1000 Elite Gen 2

 

Koska valaisimia oli tällä kertaa poikkeuksellisen paljon, emme ottaneet esimerkiksi Lazer Triple-R vertailukuvia REEDED -linssillä ja E-Boost on / off, vaan keskityimme kuvaamaan kaikki valaisimet nopeasti samoissa olosuhteissa ja maksimitehoilla, sillä….. no… lähes kaikkihan niitä käyttää täydellä teholla.

 

Vertailu suoritettiin yhdellä valaisimella henkilöauton keskiarvoiselta asennuskorkeudelta ja vertailuvalo olisi ollut autossa lisävaloparin vasemman puoleinen valaisin tai yhden paneelivalon ollessa kyseessä keskellä omaa ajoväylää.

Aikaisempien vuosien tapaan testasimme valot Lapualla samalla pitkällä suoralla tieosuudella. Tänä vuonna suuren valomäärän vuoksi jouduimme luopumaan LUX -mittauksesta. Etäisyysmittaus on kuitenkin pysynyt ennallaan. Ensimmäinen heijastin tien reunassa on 50m päässä valosta. Seuraavat heijastimet aina 100m välein ja kaukaisin heijastin on 700m päässä ja mäen nyppylä noin 750m. Heijastimien etäisyyksistä on joka vuosi ollut villiä veikkauksia, että ne eivät voi pitää paikkaansa. Hieman hassuahan se olisi, jos meillä olisi jotain tarvetta konhottaa etäisyyksien kanssa 🙂 Google mapsilla tai livenä voi tutustua kuvauspaikkaan osoitteessa Vasunmäentie 755-830 Lapua.

Vertailumme osoittaa jälleen, että valaisimissa todellakin on suuria eroavaisuuksia. Lisäksi vertailusta löytyy hyviä vaihtoehtoja käyttäjille, joiden lähivalot ovat huonot, ja jotka tarvitsevat valoa sekä lähelle että kauas. Löytyy myös paljon vaihtoehtoja käyttäjille, joiden lähivalot ovat hyvät, eivätkä tarvitse valoa lähelle, vaan pelkästään kauas.

Tämän vertailun valoista löytyy ihan varmasti jokaiselle sopiva vaihtoehto ja kuvaa klikkaamalla saat kuvan suuremmaksi vertailun helpottamiseksi. Vertaamista helpottaa jos avaa kuvat uuteen välilehteen, niin kuvan koko pysyy isona ja välilehtiä vaihtelemalla on helppo huomata erot valojen välillä.

Tututu tästä koko lisävalovalikoimaan.
https://www.jussinmaki.net/ajoneuvovalaisimet/lisavalot/c/10/[/vc_column_text][vc_single_image image=”1189″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Valaisimien optinen suunnittelu

Aina ei kannata kiinnittää huomiota pelkästään valon tehoon, vaan miettiä, mitä osa-aluetta halutaan parantaa. Lisävaloista löytyy vaihtoehtoja, jotka vahvistavat sekä lähialueen että kaukoalueen, parantaen heikkotehoisia lähivaloja. Lisäksi autoihin, joissa on hyvät lähivalot, ei ole tarvetta vahvistaa lähialuetta, vaan voidaan valita kaukovalo, joka ei tuota valoa keulan ja lähialueen tuntumaan. Näin oikealla optisella suunnittelulla ja valovalinnalla voidaan korjata oikeat ongelmakohdat.
Jos valitaan valaisin, joka tuottaa paljon valoa lähialueelle, ja yritetään valoa suuntaamalla vähentää lähialueen kirkkautta, valokeila ylittää kaukovaloalueen, eikä enää vastaa käyttötarkoitustaan.

Optiikkasuunnittelun ja kehityksen myötä liiallisen ylöspäin heijastuvan hajavalon karkaamista on uusissa valoissa saatu vähennettyä paljon. Näin on pystytty minimoimaan sumussa ja lumisateessa aiheutuva takaisinheijastus.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1184″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”http://valovertailu.com/wp-content/uploads/2015/10/perspektiivi.jpg”][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542378690{margin-top: -20px !important;padding-top: -20px !important;}”]Havainnollistavat vertailukuvamme on otettu 85mm linssillä, että aktiivialueet ja niiden erot ovat selkästi havaittavissa. Lisäksi linssi tarjoaa mahdollisuuden nähdä miten valaisin käyttäytyy erittäin pitkien matkojen päässä. Yläpuolella olevalla kuvalla haluamme havainnolistaa, että 200m matka on kuvassa suhteellinen käsite.
(Vertailukuvat on vuodelta 2016 ja valaisin nykyään nimeltään SAE Seeker 20)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]Testikalusto ja olosuhteet:
Kamera: Nikon D610
Linssi: Samyang 85mm
Suljinaika 13sec
Aukko f20
Herkkyys: ISO400
Päivänmäärä: 16.9.2021
Kuvausaika: Klo 22:30 – 04:35
Sää: Piuolipilvistä, +5C*
Lähin etäisyys: 50m (ensimmäinen heijastin)
Kaukaisin etäisyys: 700m (viimeinen heijastin)
Mäen huippu: 800m[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text][cq_vc_materialcard title=”TÄRKEIN HUOMIO VERTAILUKUVISTA” icon_fontawesome=”” colorstyle=”customized” bordercolor=”#dd3333″]Huomioithan ja tiedostathan erittäin tärkeän seikan valojen vertailukuvista. Kamera ja kuva-asetukset ovat säädetty ja lukittu vastaamaan parhaiten keskitehoisen vertailuvalaisimen kirkkautta, että kuva olisi mahdollisimman luonnollinen.

Valaisimen muuttuessa tehokkaammaksi tai heikkotehoisemmaksi, kuva kirkastuu tai tummenee oleellisesti, helpottaen vertailussa käytettävien valaisimien erojen havainnollistamista.
Nämä erot eivät kuitenkaan ole täysin verrattavissa todelliseen käyttötilanteeseen, koska ihmissilmä osaa mukautua vallitsevan valon mukaan.

Käytännön esimerkkinä, jos huoneesta sammutetaan valot, sinulla menee pieni tovi, että totut hämäryyteen ja alat nähdä pimeässä huoneessa paremmin. Taas toisin päin, jos olet ollut kauan pimeässä, ja joku laittaa valot päälle, niin kirkkaat valot häikäisevät.

Vertailussamme kamera ei ymmärrä tällaista käsitettä, koska siinä on tärkeänä osana vertailun kannalta lukitut valotusarvot. Siksi osa valaisimista näyttää huomattavasti heikkotehoisemmalle tai ylikirkkaalle todelliseen käyttökokemukseen verrattuna. Tämä siksi, että valaisimien erojen vertaaminen olisi helpompaa.

Olisimme toki voineet tehdä vertailun valoista yliampuvassa mainostarkoituksessa ilman totuuspohjaa siten, että kaikista valoista olisi otettu kuva lievällä liioittelulla, mieluusti talvella, lumen lisätessä valon heijastusta, saaden ne näyttämään vieläkin kirkkaammilta. Tarkoituksemme ei kuitenkaan ole revitellä tai suosia tiettyä valaisinta, vaan havainnollistaa vertailussa käytettävien valojen eroa toisiinsa nähden, jättäen suurimman päätöksen lukijalle.[/cq_vc_materialcard][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Vertailukuvat” font_container=”tag:p|font_size:30|text_align:center|color:%23000000″ google_fonts=”font_family:Exo%3A100%2C100italic%2C200%2C200italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”testrow”][vc_column width=”1/4″ el_class=”swiftfilter.testgroup” css=”.vc_custom_1476876261583{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2132″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637841509940{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Walonia[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637841566298{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Ghost 1[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1540205787721{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637841892584{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637843332098{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876272668{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2133″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637841525619{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Walonia[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637841588148{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Ghost 2[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637841907381{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637843374749{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876268136{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2134″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637841534599{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Walonia[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637841612595{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Contrast SC[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878429994{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637841923043{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637843415244{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876277066{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2135,2136″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637841666164{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Walonia[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638369934429{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Contrast DC (tupla värilämpötila)[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878436120{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637841936415{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637843445919{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1446463175232{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2139″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637842035032{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Walonia[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637842440697{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Luna 530[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878450969{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637843074871{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637843524884{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1446463188407{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2296″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637842035032{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Walonia[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637842456083{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Luna 800[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878466642{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1476881091108{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637843603225{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1446463194592{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2297″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637842035032{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Walonia[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637842470642{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Luna 1000[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878462321{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540208143782{margin-top: -10px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637843658409{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1446463201127{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2299″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637842035032{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Walonia[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637842577974{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Prime[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878476614{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542406901{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto:  Suorakaide [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638282600095{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1446463208766{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2143″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637842035032{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Walonia[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637842634627{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Glypto[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878484581{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542416564{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto:  Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637843883305{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1446463213870{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2144″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637842035032{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Walonia[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637842649639{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Horizon[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878490106{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1476881106700{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto:  Suorakaide [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637843921152{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1446463219730{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2145″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637844085402{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: X-Vision[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637844214150{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Optima 8[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878496449{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637844253391{margin-top: -10px !important;}”]Lampun muoto:  Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637844289216{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1446463227320{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2146″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637844085402{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: X-Vision[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637844228687{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Optima 12[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878505700{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1476881122624{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto:  Suorakaide [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637844531755{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1446463235329{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2150″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637844085402{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: X-Vision[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637844431629{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: MAXX 600[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878511419{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638282005004{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637844564348{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1446463241985{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2151″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637844085402{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: X-Vision[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637850035020{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: MAXX 800[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1540543083379{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: Xenon[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638282025383{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637844595571{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1446463248803{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2152″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637844085402{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: X-Vision[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637844472580{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: MAXX 1100[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878522717{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638282130198{margin-top: -10px !important;}”]Lampun muoto:  Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637844660273{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1446463262106{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2148″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637844085402{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: X-Vision[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637845770633{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Genesis  300 Gen 1[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878537800{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1476881146984{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto:  Suorakaide [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637845343628{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1446463266982{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2292″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637844085402{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: X-Vision[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637845755455{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Genesis  600 Gen 1[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878543978{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542469844{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto:  Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637845737055{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1446463272446{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2293″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637844085402{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: X-Vision[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637845924276{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Genesis  800 Gen 1[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878551623{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542463851{margin-top: -10px !important;}”]Lampun muoto:  Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637845941928{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1446463281949{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2294″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637844085402{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: X-Vision[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637846098080{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Genesis  1100 Gen 1[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878559512{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542479888{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto:  Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637846084241{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1446463289311{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2295″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637844085402{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: X-Vision[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637846225910{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Genesis 1300 Gen 1[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878565190{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542486466{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto:  Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637846270844{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1446463294816{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2258″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637844085402{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: X-Vision[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637852340325{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Genesis 600 Gen 2 Hybrid[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878573158{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1476881160929{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto:  Suorakaide [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638360194607{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1446463300279{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2257″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637844085402{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: X-Vision[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637851693348{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Genesis 600 Gen 2 pistekuvio[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878579745{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1476881167328{margin-top: -10px !important;}”]Lampun muoto:  Suorakaide [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638359894186{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1446463306423{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2259″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637851830817{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: X-Vision[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637852566154{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Genesis 800 Gen 2 Hybrid[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1540655725339{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka:  LED[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542500567{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto:  Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638360541214{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1447072219333{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2260″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637851830817{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: X-Vision[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637852680171{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Genesis 800 Gen 2 Piste[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1540655733163{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542507014{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto:  Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638360508932{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1447072229055{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2265″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637851830817{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: X-Vision[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637852700735{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Genesis 1100 Gen 2 Hybrid[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1540655741138{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542514342{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto:  Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638364205037{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1447072173688{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2261″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638443590252{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: X-Vision[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637852732889{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Genesis 1100 Gen 2 piste[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878588773{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka:  LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1476881175772{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638360740265{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476877833113{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2263″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638443577108{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: X-Vision[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637852784835{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Genesis 1300 Gen 2 Hybrid[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878597589{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1476881182946{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto:  Suorakaide [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638361177885{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1446463108891{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2262″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637852769509{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: X-Vision[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637852804311{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Genesis 1300 Gen 2 piste[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878610398{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1476881194580{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto:  Suorakaide [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638361043311{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476868513251{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2157″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637852827556{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Nordic Lights[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637852849168{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Mirage[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878616270{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542523997{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto:  Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638283227669{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476873526158{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2158″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637852930527{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Optibeam[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637852949994{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Operator 7″[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878624123{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637853069390{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Pyöreä[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637853029422{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476868657379{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2279″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637853174418{margin-top: -30px !important;}”]Merkki:  Optibeam[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637853196083{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Operator 9″[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878629751{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637853243582{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto:  Pyöreä[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638283353469{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476868651108{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2160″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637853174418{margin-top: -30px !important;}”]Merkki:  Optibeam[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637853352313{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Savage 5″[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878635429{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638365501269{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto:  Pyöreä[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638283416943{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476868642054{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2265″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637853174418{margin-top: -30px !important;}”]Merkki:  Optibeam[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637853391966{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Savage 7″[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878641487{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638365514256{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto:  Pyöreä[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638283467619{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476871591339{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2161″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637853174418{margin-top: -30px !important;}”]Merkki:  Optibeam[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637853406632{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Savage 9″[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878651245{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638365531202{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto:  Pyöreä[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638283882072{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476871622881{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2162″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637853174418{margin-top: -30px !important;}”]Merkki:  Optibeam[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637853909429{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Savage 12[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878656536{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542559425{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto:  Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638283613989{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476871629474{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2166″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637853174418{margin-top: -30px !important;}”]Merkki:  Optibeam[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637853924677{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Savage 20[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1637854143663{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637854170462{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto:  Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637854085935{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476871635240{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2163″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637853970376{margin-top: -30px !important;}”]Merkki:  Optibeam[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637853939940{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Savage 30[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1540543134627{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: Xenon[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638365550685{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637854224514{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476871642997{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2308″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637853174418{margin-top: -30px !important;}”]Merkki:  Optibeam[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637853953587{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Savage 40[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878675227{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542624688{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637854339193{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476871648608{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2309″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637854358397{margin-top: -30px !important;}”]Merkki:  Optibeam[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637854371546{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Savage 50[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878681045{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542614378{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638283964891{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476871654403{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2167″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637854470355{margin-top: -30px !important;}”]Merkki:  Optibeam[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637854508622{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Super Captain Dual[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878688408{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542599704{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637854538406{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476871660362{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2280″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637854635649{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Hella[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637854770430{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Luminator LED ref. 25[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1540543159954{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka:  LED[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638365573196{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Pyöreä[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638284120756{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476871668766{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2281″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637854635649{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Hella[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637854794515{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Luminator LED ref. 50[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878696195{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1476881029668{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Pyöreä [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638284226275{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476871674912{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2168″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637854635649{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Hella[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637862765557{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Lightbar 350 ref. 20[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542705344{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka:  LED[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638365589083{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto:  Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637863387176{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476871680659{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2169″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637854635649{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Hella[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637862808964{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Lightbar 350 ref. 30[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878702591{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638365606211{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto:  Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637863576766{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476871687252{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”1733″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637854635649{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Hella[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638442534368{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Lightbar 470 ref. 2×17,5[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878708771{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638365622619{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto:  Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638284554663{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476873191146{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2252″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637854635649{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Hella[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638442554354{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Lightbar 470 Ref. 25[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878716019{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542686515{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto:  Suorakaide [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637863859573{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1446463166959{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2171″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637864208774{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Hella[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638442570286{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Lightbar 470 Ref. 37,5[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878603256{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1476881188936{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto:  Suorakaide [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637864360756{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_images_carousel images=”2172″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637864552325{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: RIGID[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637864860961{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: E-Series 6″ spot[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878603256{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638365640753{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto:  Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637864961911{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_images_carousel images=”2173″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637864552325{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: RIGID[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637864898846{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: E-Series 10″ driving[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878603256{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638365655700{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto:  Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637865279621{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_images_carousel images=”2174″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637864552325{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: RIGID[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637865128129{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: E-series 10″ Combo[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878603256{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638365667564{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto:  Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637865244395{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”testrow”][vc_column width=”1/4″ el_class=”swiftfilter.testgroup” css=”.vc_custom_1476876261583{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2175″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637865633819{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: RIGID[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637865663817{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: E-Series 20″ Driving[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1540205787721{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638365684184{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637865772750{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876272668{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2176″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638370676689{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Lazer[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637866145322{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: ST-2 Evolution[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638365697701{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637866295635{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876268136{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2177″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638370760013{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Lazer[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637866212590{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: ST-4 Evolution[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878429994{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638365711965{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637866433425{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876277066{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2178″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638370773778{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Lazer[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637866228901{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: ST-6 Evolution[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878436120{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542747247{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637866768521{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”testrow”][vc_column width=”1/4″ el_class=”swiftfilter.testgroup” css=”.vc_custom_1476876261583{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2179″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638370790777{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Lazer[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637867281426{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: ST-8 Evolution[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1540205787721{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638365729120{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637867364246{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876272668{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2180″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638370805112{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Lazer[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637867298346{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: ST-12 Evolution[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638365744997{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637867587347{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876268136{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2182″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638370818175{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Lazer[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637867529888{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: T-16 Evolution[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878429994{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542762037{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637867645195{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876277066{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2183″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638370830861{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Lazer[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637868212112{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: T24 Evolution[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878436120{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542770266{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637868434419{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”testrow”][vc_column width=”1/4″ el_class=”swiftfilter.testgroup” css=”.vc_custom_1476876261583{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2184″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638370881213{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Lazer[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638370923178{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: T-28 Evolution[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1540205787721{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542839690{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637868469846{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876272668{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2185″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638442643352{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Lazer[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637868951726{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Linear-6 STD[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542845727{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637869122248{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876268136{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2186″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638370937913{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Lazer[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637869193538{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Linear-6 Elite[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878429994{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542852161{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637869318401{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876277066{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2187″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638370953779{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Lazer[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637869400458{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Linear-12 STD[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878436120{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542859920{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637870067583{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”testrow”][vc_column width=”1/4″ el_class=”swiftfilter.testgroup” css=”.vc_custom_1476876261583{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2188″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638442684848{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Lazer[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637869600759{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Linear-12 Elite[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1540205787721{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542870359{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638285352516{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876272668{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2189″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638442702687{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Lazer[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637869617575{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Linear-18 STD[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542876501{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637871803421{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876268136{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2190″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638442715067{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Lazer[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637869651031{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Linear-18 Elite[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878429994{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638365768278{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638285418437{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876277066{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2191″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638442733718{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Lazer[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637870991716{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Linear-18 Elite I-LBA[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878436120{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638365784632{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637872314973{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”testrow”][vc_column width=”1/4″ el_class=”swiftfilter.testgroup” css=”.vc_custom_1476876261583{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2304″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638442748632{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Lazer[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637873545063{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Linear-36 STD[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1540205787721{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542899116{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637881245692{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876272668{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2305″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638442761621{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Lazer[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637873659523{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Linear-42 STD[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542911451{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637881311764{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876268136{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2306″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638442774685{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Lazer[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637873678840{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Linear-48 STD[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878429994{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542932993{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637881566845{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876277066{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2195″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638442788054{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Lazer[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637882282044{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Triple-R 750 STD[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878436120{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542940019{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637882473067{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”testrow”][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876272668{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2198″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638442807498{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Lazer[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637882731616{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Triple-R 750 Elite[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542956482{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637882760331{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876268136{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2197″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638442825535{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Lazer[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637882828593{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Triple-R 850 STD[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878429994{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542962731{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638285685113{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876277066{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2196″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637865912514{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Lazer[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637882860102{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 2px !important;}”]Malli: Triple-R 850 Elite[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878436120{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542969467{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637883171045{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”testrow”][vc_column width=”1/4″ el_class=”swiftfilter.testgroup” css=”.vc_custom_1476876261583{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2311″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638442844334{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Lazer[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638188399060{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Triple-R 1000 STD[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1540205787721{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542980597{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638285873781{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876272668{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2312″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638442857636{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Lazer[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638188532951{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Triple-R 1000 ELITE[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540542987075{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638285968826{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876268136{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2204″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638442871799{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Lazer[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638188643680{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Triple-R 1000 I-LBA[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878436120{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540543003973{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638286250904{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876277066{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2205″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638442885197{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Lazer[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638188630242{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Triple-R 1000 Beacon[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878436120{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540543003973{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638286199816{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”testrow”][vc_column width=”1/4″ el_class=”swiftfilter.testgroup” css=”.vc_custom_1476876261583{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2282″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638443438444{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Lazer[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638189921984{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Triple-R 1250[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1540205787721{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540543015543{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638286327890{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876272668{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2206″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638189986114{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Seeker[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638190004236{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: 10X[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540543021816{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638190103128{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876268136{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2207″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638189986114{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Seeker[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638190148942{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: 20X[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878429994{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540543028059{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638190200630{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876277066{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2208″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638189986114{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Seeker[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638190236923{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Cyclops[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878436120{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638190323617{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Pyöreä[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638190310258{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”testrow”][vc_column width=”1/4″ el_class=”swiftfilter.testgroup” css=”.vc_custom_1476876261583{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2209″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638190374966{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Seeker[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638286419080{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Quantum LED[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1540205787721{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638365817154{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Pyöreä[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638190440472{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876272668{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2210″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638190374966{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Seeker[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638190502841{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Quantum LEDZER[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1476880838868{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Pyöreä [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638190532174{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_images_carousel images=”2283″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638190374966{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Seeker[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638190669724{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: NS9[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638365831339{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Pyöreä[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638190730140{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_images_carousel images=”2284″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638190374966{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Seeker[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638190826381{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: NS9 Spot[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638365846319{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Pyöreä[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638190860673{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”testrow”][vc_column width=”1/4″ el_class=”swiftfilter.testgroup” css=”.vc_custom_1476876261583{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2211″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638190374966{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Seeker[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638190919628{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Ultima 10[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1540205787721{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540543045722{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638191052893{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876272668{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2212″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638190374966{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Seeker[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638190934540{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Ultima 20[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638365866501{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638195912812{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_images_carousel images=”2213″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638190374966{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Seeker[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638190950342{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Ultima 20 Curved[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540569284208{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638195935696{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_images_carousel images=”2214″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638190374966{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Seeker[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638190978818{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Ultima 30[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540569284208{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638196087537{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”testrow”][vc_column width=”1/4″ el_class=”swiftfilter.testgroup” css=”.vc_custom_1476876261583{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2215″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638190374966{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Seeker[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638192713233{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Ultima 30 Curved[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1540205787721{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540543045722{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638196047715{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876272668{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2216″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638190374966{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Seeker[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638192859014{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: NS7[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1476880838868{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Pyöreä [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638287996252{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_images_carousel images=”2217″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638192920455{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Strands[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638192938008{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Arcum 40[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540569284208{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638192978151{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_images_carousel images=”2218″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638193172341{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Strands[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638193263810{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Nuuk 20 Diamond[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540569284208{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638288060140{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”testrow”][vc_column width=”1/4″ el_class=”swiftfilter.testgroup” css=”.vc_custom_1476876261583{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2215″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638193368752{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Strands[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638193395755{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Nuuk 20[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1540205787721{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540543045722{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638288127696{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876272668{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2216″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638193531962{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Strands[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638193517300{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Nuuk 30[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638365307655{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638364755244{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_images_carousel images=”2219″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638192920455{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Strands[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638193599604{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Siberia SR 12[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540569284208{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638288259360{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_images_carousel images=”2314″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638193172341{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Strands[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638193984120{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Siberia NG DR 12[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540569284208{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638193972072{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”testrow”][vc_column width=”1/4″ el_class=”swiftfilter.testgroup” css=”.vc_custom_1476876261583{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2221″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638193368752{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Strands[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638194045428{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Siberia SR 22[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1540205787721{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540543045722{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638194702231{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876272668{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2226″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638193531962{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Strands[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638194097828{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Siberia NG DR 22[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638365900225{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638196514289{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_images_carousel images=”2225″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638192920455{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Strands[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638194120410{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Siberia SRC 22[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540569284208{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638196252316{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_images_carousel images=”2222″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638193172341{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Strands[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638194138421{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Siberia DRC 22[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540569284208{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638196169431{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”testrow”][vc_column width=”1/4″ el_class=”swiftfilter.testgroup” css=”.vc_custom_1476876261583{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2227″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638193368752{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Strands[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638196556661{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Siberia SR 32[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1540205787721{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540543045722{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638196687487{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876272668{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2228″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638193531962{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Strands[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638289439866{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Siberia NG SR 32[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638365921331{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638289695019{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_images_carousel images=”2229″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638192920455{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Strands[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638196636929{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Siberia DR 32[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540569284208{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638196762919{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_images_carousel images=”2230″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638193172341{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Strands[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638197113813{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Siberia NG SR 38[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540569284208{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638197141713{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”testrow”][vc_column width=”1/4″ el_class=”swiftfilter.testgroup” css=”.vc_custom_1476876261583{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2231″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638193368752{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Strands[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638197207074{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Siberia SR 42[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1540205787721{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540543045722{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638197267458{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876272668{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2232″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638193531962{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Strands[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638197227900{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Siberia DR 42[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638365940839{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638364958154{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_images_carousel images=”2285″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638192920455{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Strands[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638197344570{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Siberia SR 50[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540569284208{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638197431495{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_images_carousel images=”2233″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638193172341{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Strands[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638197361217{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Siberia DR 50[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540569284208{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638197461187{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”testrow”][vc_column width=”1/4″ el_class=”swiftfilter.testgroup” css=”.vc_custom_1476876261583{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2234″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638193368752{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Strands[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638198031899{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Siberia Night ranger 7[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1540205787721{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638365962801{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Pyöreä[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638197923534{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876272668{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2235″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638193531962{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Strands[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638198092196{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Siberia Night ranger 9[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1476880838868{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Pyöreä [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638198001099{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_images_carousel images=”2236″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638192920455{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Strands[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638198442232{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Siberia DR 12[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540569284208{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638540237707{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_images_carousel images=”2237″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638193172341{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Strands[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638199207374{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Siberia DR 22[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540569284208{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638199276338{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”testrow”][vc_column width=”1/4″ el_class=”swiftfilter.testgroup” css=”.vc_custom_1476876261583{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2238″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638199321004{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: W-Light[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638199448370{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Booster 7″[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1540205787721{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638365982136{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Pyöreä[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638199504236{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876272668{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2239″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638199321004{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: W-Light[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638199464972{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Booster 9″[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1476880838868{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Pyöreä [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638199536907{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_images_carousel images=”2240″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638199614701{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: W-Light[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638199636808{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Comber 550[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540569284208{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638290521403{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_images_carousel images=”2241″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638199321004{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: W-Light[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638199720976{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Wave 500[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540569284208{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638199755785{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”testrow”][vc_column width=”1/4″ el_class=”swiftfilter.testgroup” css=”.vc_custom_1476876261583{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2242″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638199321004{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: W-Light[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638199852840{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Impulse I[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1540205787721{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540543045722{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638200057232{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876272668{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2243″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638199321004{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: W-Light[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638199870642{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Impulse II[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638365998991{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638200091840{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_images_carousel images=”2244″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638199321004{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: W-Light[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638199888507{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Impulse III[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540569284208{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638200123929{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_images_carousel images=”2300″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638199321004{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: W-Light[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638200169647{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Storm 10[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540569284208{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638200200357{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”testrow”][vc_column width=”1/4″ el_class=”swiftfilter.testgroup” css=”.vc_custom_1476876261583{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2246″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638199321004{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: W-Light[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638200259485{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Snowstorm 6oo[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1540205787721{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540543045722{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638200349404{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876272668{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2247″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638199321004{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: W-Light[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638200289404{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Snowstorm 800[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638366035355{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638540352452{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_images_carousel images=”2236″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638547121217{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Strands[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638289861730{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Siberia SRC 32[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1540569284208{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Suorakaide[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638289902342{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”testrow”][vc_column width=”1/4″ el_class=”swiftfilter.testgroup” css=”.vc_custom_1476876261583{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2274″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638366244559{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Lazer[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638366280043{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Sentinel STD[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1540205787721{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638366319344{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Pyöreä[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638366567149{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1476876272668{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_images_carousel images=”2275″ img_size=”224×149″][vc_column_text css=”.vc_custom_1638366260862{margin-top: -30px !important;}”]Merkki: Lazer[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638366299761{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 1px !important;}”]Malli: Sentinel ELITE[/vc_column_text][vc_accordion active_tab=”false”][vc_accordion_tab title=”Lisätiedot valaisimesta”][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1476878407849{margin-top: -20px !important;}”]Tekniikka: LED [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638366335846{margin-top: -20px !important;}”]Lampun muoto: Pyöreä[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1638198001099{margin-top: -20px !important;}”]Osta tuote[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Vinkki: Klikkaa haluamaasi valoa hiiren oikealla painikkeella ja valitse avaa uuteen välilehteen / open new tab.
Näin saat helposti kuvan suurempana auki ja avatessa useita kuvia on vertailu helpompaa.

Huom! Kaikki valot joista löytyy E-Boost / Double Up, tai vastaava ”offroad” moodi, ovat kuvattu täydellä teholla ja kuvassa ilmoitettu teho on täydellä teholla. Lisäksi kuvassa ilmoitettu referenssi on valaisimeen painettu referenssi, joka pätee ainoastaan käytettäessä tieliikenteessä hyväksyttytä tehoa. ”offroad” moodi ei ole tieliikennehyväksytty. Tarkemmat tiedot valaisimista ja niiden tehoista löydät verkkokaupastamme.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator color=”custom” accent_color=”#dd3333″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator color=”custom” accent_color=”#dd3333″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Vertailun on tehnyt Jussinmäki.net ja valot ostettavissa verkkokaupastamme.

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin klo 9:00 – 17:00
010 328 1670

Puhelun hinnat 010-alkuiseen numeroon ovat:
Lankapuhelimesta 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min
Matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_separator color=”white”][vc_column_text]

ARTIKKELIN MUUTOSLOKI:

VALOVERTAILU JULKAISTU 2.12.2021 klo 13:00
Valovertailun ensimmäinen 1.0 versio on julkaistu, joka saattaa sisältää vielä pieniä virheitä. Lisäksi käyttöliittymän kanssa on pieniä ongelmia, jotka korjataan pikaisesti. Palautetta voit lähettää sähköpostitse tuomas@jussinmaki.net

PUUTTUVAT VALASIMET 3.12.2021 klo 14:00
Valovertailusta puuttuu vielä muutama valaisin, jotka lisätään vertailuun lähipäivinä.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1476969558560{margin-bottom: -5px !important;padding-bottom: -20px !important;}”]Vinkkaa vertailusta myös kaverille. [/vc_column_text][vc_facebook type=”button_count”][vc_single_image image=”1854″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://www.facebook.com/groups/1171447726332262/”][/vc_column][/vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column]